perjantai 18. maaliskuuta 2016

Obd mittaus katsastuksessa

Obd mittaus katsastuksessa

OBD -mittaus, jos sinulla ei ole voimassa- olevaa mittaustodistusta. Pästömittaus Katsastuksen yhteydessä suoritettava pästömittaus tai savutusmittaus kertoo moottorin.

35,00 Märäaikaiskatsastus: 39,00 Pästömittaus bensiini: 20,00 OBD-mittaus: 13,00 Pästömittaus Diesel. Miksi pästömittaus tai OBD tarkastus on pakollinen? Valjakka Oy Pakokaasumittaus, Diesel 29 OBD-mittaus 13. Katsastusasemat Turku - Katsastus Turku AD Ky, Korinpunojankatu 1, 20320 Turku (navigaattoriin.

Pästömittaus

Kyse on lakisäteisistä mittauksista märätyn ikäisille ajoneuvoille. OBD-mittaus - Plus Katsastus ja sen jälkeen rekisteröidyissä ottomoottorilla varustetuissa henkilö- ja pakettiautoissa OBD-mittaus on sädetty pakolliseksi katsastukseen liittyväksi.

Usein kysyttyä katsastuksesta: Pästömittaukset ja OBD A-Katsastus Usein kysyttyä pästömittauksista ja OBD:stä. 27,70 Märäaikaiskatsastus: 39,70 Pästömittaus bensiini: 18,00 OBD-mittaus: 15,00 Pästömittaus Diesel. Krossin Katsastus Oy on suomalainen, yrittäjävetoinen katsastusasema. 29,00 Märäaikaiskatsastus: 39,00 Pästömittaus bensiini: 20,00 OBD-mittaus: 12,00 Pästömittaus Diesel. Katsastuspalvelut Oulu Katsastus Hiironen OBD-mittaus tulee tehdä kaikille vuonna 2001 käyttön otetuille bensiiniautoille ja sitä uudemmille.

Auton katsastus Raisio ja Turku - SF Katsastus Oy

Trafin erillisohje kaasupästöjen tarkastuksessa mitataan joutokäynnillä CO-, HC-, O2- ja CO2. Märäaikaiskatsastus Hämeenkyrö Katsastuksen hintatiedot Henkilö- ja pakettiauton märäaikaiskatsastus 51 Perävaunun katsastus alle 3. Kajaani Katsastuspaketti 2 Märäaikaiskatsastus Pästömittaus bensiini (rek. 33 (bensa OBD Diesel-mittaus alle 3,5t 28 Vaurioituneena poistetun).

Auton katsastus Raisio ja Turku - SF Katsastus Oy ja sen jälkeen rekisteröidyissä ottomoottorilla varustetuissa henkilö- ja pakettiautoissa OBD-mittaus on sädetty pakolliseksi katsastukseen liittyväksi. OBD-mittaus tulee tehdä kaikille vuonna 2001 käyttön otetuille bensiiniautoille ja sitä uudemmille.

OBD:n lisäksi katsastuksessa tarkastetaan aina korotetun pyörintänopeuden. Tammikuuta 2001 ja sen jälkeen rekisteröidyissä ottomoottorilla varustetuissa henkilö- ja pakettiautoissa OBD-mittaus on sädetty pakolliseksi katsastukseen.

Märäaikaiskatsastus: 28,00 Pästömittaus bensiini: 15,00 OBD-mittaus: 13, 00). Hinnasto - Henkilö- ja pakettiauton katsastus, pästömittaus, OBD. Ajanvaraus - Plus Katsastus Valitse myös pakokaasu- ja mahdollinen. Ajoneuvon katsastusaika on mennyt umpeen, joten saako sillä ajaa? Katsastus on ajoneuvoille tehtävä tarkastus, jossa tarkastetaan ajoneuvon.

OBD-mittaus - Turun seutu OBD-mittaus on sädetty katsastuksessa pakolliseksi toimenpiteeksi alkaen ottomoottorilla varustetuille henkilö- ja pakettiautoille, jotka on rekisteröity. 2 megapikselin takakameran ansiosta saat aina upeita kuvia. Arabian tehtaan käyttökeramiikkaa Arabian tehtaan merkeillä eli kansankielellä pohjaleimoilla on suuri merkitys astioitten iän selvittämisessä. Audi A4 uudistui - Hiottua tyyliä ja uusi moottori - 16.

Hybridin edut kateissa Koeajo HS Hybridin edut kateissa. Iittala Teema -kannukaadin 0,2 l, valkoinen hinta alk. Iso kulmasohva, koti - Myydän muuton vuoksi, iso metsänvihreä kulmasohva ja rahi. Kauhajoen Autokeskus, Kauhajoki - Katso 22 vaihtoautoa tästä.

Kiviniitty, Huittisten laatuauto, Autotalo Pelttari, Satulinna Huittisten näkökeskus, Kesport Huittinen, OP Satakunta, OP vakuutus. Koeajossa: muunneltava koda Yeti Koeajo Koeajossa: perheauto koda. Louis Vuitton, exclusivamente en m y en las Tiendas Louis. Mailat - Salibandy ja Sähly Exel X-Play Black 3.4 75 Oval SB salibandymaila.

Meillä on 1 ilmoitusta kissat sivustoilta, ja 7 muuta. Mercedes-Benz C 180, Kompressor vm.2003 130 tkm kandeeko ostaa Mercedes-Benz C 180, Kompressor vm.2003 130 tkm kandeeko ostaa? Mittausalue 0 - 160 g, tarkkuus 0.001 de in Germany.

Mun siskolla oli just tollanen keltanen ja mulla violetin värinen. Myydän - Huonekalut - Myynnissä hyväkuntoinen vuodesohva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.