maanantai 28. lokakuuta 2013

Myydään vanha senkki

Myydään vanha senkki

Vanha kaappi Vanhat huonekalut -blogi Olemme kunnostaneet tämän ihanan vanhan kaapin myyntiin. Myydän vanha talonpoikaistyylin senkki, mäntyä,ootrattu pinta, kork 128 lev.

Kaapit ja lipastot Möpelikauppa Elsalina Elsa Möbel 8. Ekotorin kierrätysmyymälöissä on monipuoliset, jatkuvasti vaihtuvat valikoimat kaikenlaista tavaraa. Wanhan Wihtorin Toimitilojemme yhteydessä olevassa myymälässä on myynnissä antiikkia, vanhoja. Huonekalut - Huushollin Aarteet Myyntiin tullutta tavaraa (Jurva, Kurikka, Teuva, Kauhajoki, Vaasa, Seinäjoki, Ilmajoki.

Myydän vanha lipasto, koti

Myynti Turun Ekotori

Myydän, Vuokrataan ja Ostetaan talonpoikaisantiikki - Nettimarkkina vanha leipäviljan säilytykseen käytetty laatikko mitat pituus 2,60 metriä leveys 0, 88 metriä korkeus 0,9. Huonekalut - Antiikkiliike Wanha Elias Puinen vanha penkki, 1800-luku Mitat: K.43 P.120 S.37 Myyntihinta: MYYTY. Myydän vanha lipasto, koti - Myydän vanha lipasto alkaen EUR 60.

Vintikin löytöjä Vintikki Vintikin uusi huonekaluhalli on avattu. Haluaisit kunnostuttaa uuteen uskoon, tai se isoäidiltä peritty vanha senkki.

Wanhan Wihtorin

Meillä on 354 ilmoitusta koti Myydän vanha lipasto sivustoilta, ja 7 muuta. Ylimmäisessä kuvassa oleva senkki on tulossa myyntiin ja alempi lähtee tänän matkaan. Vanha mahonkinen liinavaatekaapin pintaa oli niin huonossa.

60-luku, Näyttävän näköinen vaikkei niin kovin vanha kalusto olekaan. Myydän kuvanmukainen hyvässä kunnossa oleva retro lipasto. Upea kalusto, iso senkki, pienempi senkki, jatkettava ruokapöytä, 4 kpl. Sopii korkeuden vuoksi vaikka koulupöydäksi tai sivupöydäksi.

Kun perintökalleus myydän, ei antiikkikauppias valitettavasti maksa tuosta. Antiikkihuonekalut - Keltainen Pörssi BAROKKITUOLI : ANTIIKKIA, käytetty Myydän Barokkinen tuoli lähes sata vuotta vanha. Huushollin Aarteet Vanha seinälamppu Lampun mitat: varjostimen halkaisija 18 cm ja lampun varjostimen ulkoreunan etäisyys. Myynnissä suuri märä erilaisia vanhoja, antiikki - ja retrokalusteita.

Antiikki Huonekalut, myydän, ostetaan, vuokrataan, ilmoita

Retro senkki kahdella kaapilla ja neljällä vetolaatikolla. Senkki on maalattu matalla Vintage Paint kalkkimaalilla, sävy Warm Latte. Huonekalut yli 50 v - Vanhat tavarat yli 50 v - Antiikki - t Vanha ruokapöytä (ovaali). Vanha senkki, koti - Meillä on 188 ilmoitusta koti Vanha senkki sivustoilta.

(pituus x leveys x korkeus) Myös iso joukko vanhoja opetustauluja. Vanha lipasto ja vielä vanhempi rukki löytyvät myös meiltä.

Vanha lipasto Vanhat huonekalut -blogi Ylimmäisessä kuvassa oleva senkki on tulossa myyntiin ja alempi lähtee tänän matkaan. Hyllyt ja säilytys Nettimarkkina Myydän, Vuokrataan ja Ostetaan hyllyt ja säilytys.

Vanhat tavarat ja antiikkihuonekalut Antiikki Romuritari Antiikkiliike RomuRitarin tehtävänä on pelastaa eri aikakausien vanhat tavarat. 12 tuumainen lasten polkupyörä, Lasten pyörät, Pyöräily ja tarvikkeet, Nokia, Tori.

AGRITEK VARAOSAT (804) TRAKTORIN VARAOSAT (27) TYÖKONEIDEN. Bilteman turvavyöistuin - Lasten vaatteet ja tarvikkeet.

Etusivu Myymme marmorisia patsaita, ruukkuja, pylväitä sekä muita tuotteita sisälle ja ulos. Huonoja puolia on ruostevauriot joita tulee helposti helmoihin).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.